نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر
عناوین دروس امتحانی: 1- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل (شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی) و کارشناسی ارشد شامل (میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی مواد غذایی، روش های نوین آزمایشگاهی، انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی)، 2- استعداد تحصیلی، 3- زبان انگلیسی | ||
رشته |
گرایش |
رشته های مرتبط که فارغ التحصیلان آن می توانند در این کدرشته شرکت کنند |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
1) صنایع غذایی | - تمامی رشته ها |
2) شیمی مواد غذایی | ||
3) فناوری مواد غذایی | ||
4) زیست فناوری مواد غذایی |
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی (مطابق با آخرین تغییرات آزمون سال 97)
زبان انگلیسی:
1ـ زبان انگلیسی عمومی دکتری، انتشارات سنجش امیرکبیر
استعداد تحصیلی:
1ـ استعداد تحصیلی (ویژه تمام گروه ها به جز فنی و مهندسی)، انتشارات سنجش امیرکبیر
مجموعه دروس در سطح کارشناسی:
شیمی مواد غذایی:
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر
1ـ کتاب سنجش امیر کبیر
2- شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی
3- شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده
میکروبیولوژی مواد غذایی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
2- میکروبیولوژی مواد غذایی، جی
اصول مهندسی صنایع غذایی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
2- اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی
3- اصول طراحی کارخانجات، دکتر کلباسی، دکتر محمد حسین حسینی
تکنولوژی مواد غذایی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
2- جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی (دانشگاه تهران)
3- جزوه تکنولوژی لبنیات، دکتر خسروشاهی دانشگاه ارومیه
4- جزوه تکنولوژی قند دکتر بهزاد (دانشگاه فردوسی مشهد)
5- تکنولوژی قند دکتر مصباحی
6- تکنولوژی روغن، فرشته مالک
7- جزوه تکنولوژی روغن، دکتر گلمکانی دانشگاه شیراز
8- تکنولوژی غلات، دکتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده
9- جزوه تکنولوژی غلات، دکتر کدیور دانشگاه اصفهان و دکتر اعلمی دانشگاه گرگان
10- کنسرو و اصول نگهداری، دکتر حسن فاطمی
11- صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، دکترجواد حصاری
مجموعه دروس در سطح کارشناسی ارشد:
میکروبیولوژی صنعتی:
خواص فیزیکی مواد غذایی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
2ـ اکبری، ریحانه (1388)، خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، چاپ دوم.
3ـ جانلوئیس، مایکل (1387)، ویژگیهای فیزیکی مواد غذایی سیستمهای فرآوری غذایی (ترجمه: بابک قنبرزاده)، انتشارات آییژ.
4ـ سرپیل ساهین، سروت گولوم سومنو (1389)، ویژگیهای فیزیکی مواد غذایی، (ترجمه: مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد)، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
روش های نوین آزمایشگاهی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
2ـ جزوه درسی روشهای نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران.
3ـ جزوه درسی روشهای نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد شهر قدس.
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی:
1ـ کتاب سنجش امیرکبیر
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر
- ۹۶/۰۶/۲۸