منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۲۴۴۵
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی به توصیه سنجش امیرکبیر
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری، منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان توصیه می شود که از بسته های آموزشی(کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز هر رشته استفاده کنند(به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که منابع را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی تحصیلات تکمیلی (دکتری) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند.
آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار
مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون دکتری دارای معایبی است که در ادامه به
آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که
در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر
ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ
را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون دکتری،
وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و
خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می
سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف
نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون دکتری، کتاب های رشته های
مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده
است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی دکتری برای هر رشته گردآوری و تمام
این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس
تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک
کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها
در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری
پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در
پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش
مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ
تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش
مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب های دکتری سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و
توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند.
مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از
مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته های آموزشی دکتری فراوری محصولات شیلاتی سنجش امیرکبیر
جزوات سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر
کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که
موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد
کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات
سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری
بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر
کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای
آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه
مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه
جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید
گرایش های رشته دکتری علوم و مهندسی شیلات سراسری و آزاد عبارتند از:
دکتری شیلات گرایش تکثیر و پرورش آبزیان
دکتری شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی
دکتری شیلات گرایش صید و بهره برداری آبزیان
منابع کنکور دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی،
شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش
کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش امیرکبیر.
7-
Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar
Press.
۸-
جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع زبان تافل
۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف
عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی،
انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات
نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش امیرکبیر.
۸-
Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL,
Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use:
a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with
answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur
Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a
self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use,
Danesh Parvar Pub.
۱۴-
جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی– منابع استعداد تحصیلی
۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه
رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه.
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده،
انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری،
انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ،
انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی
، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که
برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی– منابع اکولوژی
۱- کتاب زیست شناسی و زیست فناوری
دریا، تالیف نسرین معظمی، انتشارات مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی
زیستی.
۲- کتاب زیست شناسی دریا، تالیف پیتر کاسترو، مایکل ای. هوبر، مترجمان مریم
رودباری و فرزانه فرخی، انتشارات مهربان نیکا.
۳- کتاب زیست شناسی دریا با نگرش اکولوژیک (with the ecological attitude Marine blogy)، تالیف جیمزویلارد نای بکن، انتشارات دکتر
خلیلی.
۴- کتاب اکولوژی دریا (اکوسیستم های دریایی و اقیانوسی)، تالیف مهدی بنایی و
محمدکریم رعیت پیشه، انتشارات نقش مهر.
۵- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج
کشاورزی.
۶- کتاب مبانی اکولوژی کشاورزی، تالیف عوض کوچکی و حمید خیابانی، انتشارات جهاد
دانشگاهی (دانشگاه مشهد).
۷- جزوه اکولوژی دریایی دکتر حسین نگارستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال.
۸- جزوه اکولوژی دریاها دانشگاه تهران.
۹- جزوه اکولوژی دریاها دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه اکولوژی موسسه سنجش امیرکبیر.
۱۱- جزوه اکولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته
از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع ماهی شناسی
۱- کتاب ماهی شناسی (۱)، تشریح و
فیزیولوژی، تالیف مسعود ستاری، انتشارات نقش مهر.
۲- کتاب ماهی شناسی سیستماتیک (۲)، تالیف مسعود ستاری، داوود شاهسونی و شهنام
شفیعی، انتشارات حق شناس.
۳- کتاب ماهی، ماهی شناسی و ماهی های ایران (بومی و غیربومی)، تالیف علی عرض پیما،
انتشارات آبزیان.
۴- کتاب مروری بر ماهی شناسی سیستماتیک، تالیف رضا عسگری، انتشارات آموزش و ترویج
کشاورزی.
۵- کتاب ماهی شناسی (تشریح و فیزیولوژی)، تالیف مسعود ستاری و همکاران، انتشارات
دانشگاه گیلان.
۶- کتاب ویژگی زیست شناسی و ریخت شناسی ماهیان جنوب ایران، تالیف سید ناصر صادقی،
انتشارات نقش مهر.
۷- کتاب ماهیان آب شیرین، تالیف غلام حسین وثوقی و بهزارد مستجیر، انتشارات
دانشگاه تهران.
۸- کتاب ماهی شناسی عمومی و مجموعه سوالات کارشناسی ارشد به همراه پاسخ، تالیف
پریا اکبری، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۹- کتاب ماهی شناسی کاربردی، مسعود هدایتی فرد، انتشارات علمی دانشگاه آزاد
اسلامی.
۱۰- کتاب ماهیان دریای خزر و حوزه آبریز آن یوگنی نیکالایویچ کازانچی یف،
ابوالقاسم شریعتی، انتشارات نقش مهر
۱۱- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و
ترویج کشاورزی.
۱۲- کتاب ماهیان خلیج فارس، تالیف بلگواد، ه، لوپنتین، ترجمه اعتماد، مخیر،
انتشارات دانشگاه تهران.
۱۳- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و
ترویج کشاورزی.
۱۴- جزوه ماهی شناسی سیستماتیک، دانشگاه گرگان.
۱۵- جزوه ماهی شناسی سیستماتیک، دانشگاه اصفهان.
۱۶- جزوه ماهی شناسی سیستماتیک عباس زمانی دانشگاه علوم دریایی و دریانوردی
چابهار.
۱۷- جزوه ماهی شناسی سیستماتیک دانشگاه تهران.
۱۸- جزوه ماهی شناسی سیستماتیک دکتر کشاورز دانشگاه قائمشهر.
۱۹- جزوه ماهی شناسی عمومی مهندس اسکندری دانشگاه ساری.
۲۰- جزوه ماهی شناسی عمومی دکتر زکی دانشگاه اهواز.
۲۱- جزوه ماهی شناسی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۲۲- جزوه ماهی شناسی موسسه سنجش امیرکبیر.
۲۳- جزوه ماهی شناسی سنجش امیرکبیر که
برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)
۱- کتاب فرآوری محصولات شیلاتی، تالیف
یاسمن فهیم دژبان، انتشارات مهرالنبی.
۲- کتاب آبزیان و فرآوری، تالیف سهراب معینی، ژاله خوشخو، مهداد مهدابی، انتشارات دانشگاه
تهران.
۳- کتاب تکنولوژی فرآوری تولیدات جنبی دام و طیور و آبزیان، تالیف سیدمجتبی جعفری
صادقی، انتشارات نوید شیراز .
۴- کتاب فرهنگ علوم و مهندسی فرآوری آبزیان، تالیف سیدولی حسینی، اشکان زرگر،
انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی.
۵- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج
کشاورزی.
۶- جزوه فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)
دانشگاه گرگان.
۷- جزوه فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)
دانشگاه تهران.
۸- جزوه فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)
موسسه سنجش امیرکبیر.
۱۰- جزوه فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی
فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی) سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع
فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی)
۱- کتاب فرآورده های نوین شیلاتی،
تالیف منی دغاغله، انتشارات علمی آبزیان.
۲- کتاب علم فرآیند فرآورده های غذایی دریایی، تالیف مرکز بین المللی آموزش صنایع شیلاتی
کاناگاوا، انتشارات دانش پذیر.
۳- کتاب فناوری تولید فرآورده های شیلاتی، تالیف انوشه کوچکیان، مهران یاسمی، انتشارات
موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۴- کتاب بیوتکنولوژی آبزیان با رویکرد صید، فرآوری و آبزی پروری، تالیف مهران
یاسمی، محمدرضا زاهدی، هادی ارشاد لنگرودی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد
لاهیجان.
۵- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج
کشاورزی.
۶- جزوه فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی) دانشگاه گرگان.
۷- جزوه فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی) دانشگاه تهران.
۸- جزوه فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی) دانشگاه آزاد
اسلامی واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی) موسسه سنجش
امیرکبیر.
۱۰- جزوه فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی
فرآورده های شیلاتی) سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری فراوری محصولات شیلاتی – منابع فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی)
۱- کتاب بهداشت فرآورده های شیلاتی،
تالیف محمد کشتکار، انتشارات پرتو واقعه.
۲- کتاب کنترل کیفیت در محصولات غذایی دریایی، تالیف عباسعلی مطلبی، انتشارات موسسه
آموزش عالی علمی کاربردی.
۳- کتاب انجماد و نگهداری محصولات شیلاتی در سردخانه ها، تالیف نیکلسون، جانستون،
ترجمه ترانه سادات جان فدا، انتشارات وزارت جهاد کشاورزی.
۴- کتاب درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج
کشاورزی.
۵- جزوه فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی) دانشگاه گرگان.
۶- جزوه فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی) دانشگاه تهران.
۷- جزوه فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی) دانشگاه آزاد
اسلامی واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی) موسسه سنجش
امیرکبیر.
۹- جزوه فناوری آبزیان (منابع کنترل کیفی
تکمیلی محصولات شیلاتی) سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
تگ ها :
- ۹۶/۰۷/۲۹