دوره دکتری رشته زراعت – سنجش امیرکبیر
دوره دکتری زراعت بالاترین مقطع تحصیلی در این رشته است که شامل پیشرفتهترین موضوعات موجود در زمینه تولید محصولات زراعتی است، مباحث تکمیلی مربوط به فیزیولوژی در گیاهان زراعتی، اثر شرایط محیطی و عوامل تنش در گیاه و کاربرد تکنیکهای زراعتی و سایر عوامل در بهبود عملکرد محصولات زراعتی از خطوط عمدهای هستند که در این دوره مورد توجه قرار می گیرد.
هدف از ایجاد این دوره این است که ضمن تربیت متخصصینی در این رشته، با استفاده از جدیدترین آثار موجود با تکیه بر روشهای پیشرفته تحقیق، مهمترین نیازهای علمی تخصصی کشور در این رشته تأمین شده و زمینههای لازم جهت رفع مشکلات توسعه کاربرد منابع و افزایش راندمان در امور زراعتی فراهم گردد. تمرکز فعالیتهای علمی و پژوهشی این رشته بیشتر در یکی از دو گرایش فیزیولوژی گیاهان زراعتی و اکولوژی کشاورزی خواهد بود.
تعلیم و تربیت نیروهایی که بتوانند در بالاترین سطح علمی فعالیت نمایند در رشته زراعت از اهمیت ویژهای برخوردار است. نیاز روزافزون به تولیدات زراعتی از یک سو، محدودیت کمی منابع تولید از سوی دیگر گویای اهمیتی است که علم و تکنولوژی نسبت به افزایش عملکرد در واحد سطح داراست. این علم و تکنولوژی مورد نیاز را می توان با بهرهگیری از نتایج پژوهشهای جدید در جهت حل مشکلات و مسائل زراعتی کشور بدست آورد. نیل به این هدف در گرو فعالیت متخصصینی است که بتوانند دوره دکتری زراعت را با توجه به ضوابط مربوطه گذرانده و آنگاه بعنوان عضو هیأت علمی نیاز علمی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی را تأمین نمایند و یا در سایر مراکز نسبت به حل مسائل کشاورزی اشتغال یابند.
دانشجویان دکتری گرایش زراعت در مجموع 49 واحد میگذارنند که شامل 10 واحد دروس الزامی، 15 واحد دروس انتخابی و 24 واحد رساله دکتری میباشند.
دوره دکتری زراعت – سنجش امیرکبیر
- ۹۶/۰۸/۲۰